Æggesalat med bacon


Print Friendly, PDF & Email

Æggesalat er vildt  lækkert, men jeg laver det sjældent. Jeg er generelt ikke så meget til den type pålæg. Det er lækkert med en enkelt mad, men sådan en portion rækker jo til adskillige madder. Det samme gælder skinkesalat, tunsalat, kyllingesalat og lign. Alligevel har jeg den her opskrift jeg normalt laver til påske, i år var der dog ikke mulighed for at lave den til gæster.

 

 

æggesalat med bacon

6 æg
1 bundt purløg
100 g radiser
½ rødløg
1/4 agurk
1 ½ dl cremefraiche
150 g bacon i tern
1 tsk (toppet) glutenfri karry
salt og peber

Kog æggene i 9 minutter så de er hårdkogte og lad dem køle helt af inden du piller dem og hakker dem fint. Steg baconternene sprøde på en pande og læg dem på fedtsugende papir. Hak løg, radiser, agurk og purløg fint og rør det hele sammen med creme fraiche, karry, salt og peber.

Server den med lækre friskbagte boller, hjemmebagt glutenfrit knækbrød eller hørfrøbrød, som en lækker frokost.

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *