Bloggens 1-års fødselsdag og en give-away

Print Friendly, PDF & Email

Fredag d. 11 december blev bloggen 1 år. Det skal da fejres! Hvilken bedre måde kan det fejres på, end ved at give én af jer læsere en lille pakke med glutenfrie produkter?

Jeg er så glad og taknemlig for, at I har taget så godt imod bloggen. Bloggen er mit fristed, hvor jeg kan skrive om livet uden gluten, om det gode og det dårlige. Heldigvis oplever jeg ikke så meget dårligt, ud over en milliard mislykkede forsøg på forskellige former for brød 😉 De er ofte ikke med her, da jeg først lægger opskrifter og billeder op, når det endelig lykkes.

2015-12-14 16.44.31

Pakken indeholder lidt forskellige glutenfrie produkter, som jeg er glad for,

1 pakke pofiber
1 pakke mariekiks
1 pakke cantucci
1 pakke rasp
1 pakke couscous

Hvordan bliver du den heldige?
Du skal i en kommentar fortælle mig, hvorfor det lige er dig, som skal have denne lille smule ekstra forkælelse. På fredag vælger jeg den kommentar, som jeg synes er bedst. HUSK at angive jeres mailadresse, så jeg kan kontakte jer.

Jeg glæder mig til at læse jeres kommentarer 😀

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

 

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

27 thoughts on “Bloggens 1-års fødselsdag og en give-away”