Bloggens 1-års fødselsdag og en give-away 27


Print Friendly, PDF & Email

Fredag d. 11 december blev bloggen 1 år. Det skal da fejres! Hvilken bedre måde kan det fejres på, end ved at give én af jer læsere en lille pakke med glutenfrie produkter?

Jeg er så glad og taknemlig for, at I har taget så godt imod bloggen. Bloggen er mit fristed, hvor jeg kan skrive om livet uden gluten, om det gode og det dårlige. Heldigvis oplever jeg ikke så meget dårligt, ud over en milliard mislykkede forsøg på forskellige former for brød 😉 De er ofte ikke med her, da jeg først lægger opskrifter og billeder op, når det endelig lykkes.

2015-12-14 16.44.31

Pakken indeholder lidt forskellige glutenfrie produkter, som jeg er glad for,

1 pakke pofiber
1 pakke mariekiks
1 pakke cantucci
1 pakke rasp
1 pakke couscous

Hvordan bliver du den heldige?
Du skal i en kommentar fortælle mig, hvorfor det lige er dig, som skal have denne lille smule ekstra forkælelse. På fredag vælger jeg den kommentar, som jeg synes er bedst. HUSK at angive jeres mailadresse, så jeg kan kontakte jer.

Jeg glæder mig til at læse jeres kommentarer 😀

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

 

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

27 thoughts on “Bloggens 1-års fødselsdag og en give-away

 • Lea Hald

  Tillykke med din 1-års fødselsdag 🇩🇰
  Jeg ville forære det til min datter på 13. Hun har haft cøliaki i et år nu, men har formentlig haft det meget længe. Hun nåede desværre at blive meget dårlig, inden vi fandt ud af det var gluten der forgiftede hende.
  Det har været rigtig svært for hende at acceptere, selvom jeg gør alt hvad jeg kan, for at hun ikke skal føle sig anderledes.
  Jeg synes hun skal modtage din gave, fordi hun hun blev så glad, da jeg viste hende din opskrift på honninghjerter, at hun fik het tårer i øjnene.
  Honninghjerterne skal bages den 17, så nu håber jeg, det lever op til hendes forventninger.
  Tak for en skøn blog!
  Kh Lea, MOR til Nanna ❤️

 • Anita Pedersen

  Stort tillykke med fødselsdagen.
  Jeg har været på glutenfri diæt i et halvt år nu – og har fået det mærkbart bedre. Oprindelig er jeg udlært bager – men må sande, at intet – overhovedet intet af det jeg engang har lært kan bruges nu….
  Derfor er jeg dybt taknemmelig for blandt andet din blog – og besøger den ofte når jeg skal finde opskrifter på dejlig brød eller bare som inspirationskilde.
  Selv om jeg nu skal tænke over hvad jeg spiser, syns jeg faktisk at det er sjovt at udforske nye smage og muligheder – og ja – så har jeg også tabt 4 kg 😀 Ikke helt så tosset 😉 Jeg oplever at den glutenfri kost giver mig en bedre og længere mæthedsfølelse og et mere stabilt blodsukker. Men hold da op – havde jeg ikke haft internettet og din blog ville jeg have været fortabt – endnu engang tak og <3 -lig tillykke HIP HIP HURRAAAAAAAAAAAAAA 😀

  • Tekla Indlægsforfatter

   Ihh ja glutenfri bagning er noget helt andet. Jeg har en glutenfri bagebog, som starter med at man skal glemme alt man ved om bagning og starte helt forfra. Og jeg vil tro at det som udlært bager er en svær ting at gøre.
   Jeg har erfaret, at som med så meget andet, handler det om at kende sine ingredienser.

 • Tina

  Tænk at bloggen kun er et år gammel…I min verden har du så meget viden at give af – og jeg elsker din åbenhed og din vidensdeling!
  Men i hvert fald tillykke skal der lyde på den første fødselsdag!!

  Det er ikke mig, men min datter, som skal forkæles med din give-away.
  Hun er lige blevet 10 år – og har levet med cøliakien i 7 måneder. Men også med en stofskiftelidelse.
  Det har været 7 svære måneder – for mit vedkommende for at lære en helt ny madkultur at kende, men for hende har det handlet om at acceptere at skulle skille sig ud. Og hun hader ikke at være som de andre – hun har det bedst, når hun blender ind. Det har krævet meget at opnå bare et minimum af accept af at være kronisk syg.
  Jeg prøver at tilpasse maden, så den ligner det, hun kender og kan lide. Men det er en daglig kamp. Hun er ikke glad for mad generelt og er ret selektiv omkring det – der er meget hun ikke spiser.
  Jeg vil så gerne gøre det så godt for hende som muligt – og jeg kæmper hver dag. Både praktisk og støttende Imens kæmper hun for at finde troede på, at det at have en lidelse ikke gør hende til et dårlige menneske – at det er ok at være på diæt, at det er ok at måtte sige fra…..

  • Tekla Indlægsforfatter

   Ja tænk en gang, kun et år. Det føles som så meget længere.
   Det er så svært i den alder at skulle være anderledes, så jeg forstår godt hun kæmper med det. Jeg håber det bliver bedre for hende.

 • Sofie bryde

  Jeg fik for en uge siden konstateret cøliaki. Lige nu er hele min verden vendt op og ned, og jeg aner faktisk ikke hvilket ben jeg skal stå på. Der har været dage hvor jeg synes at jeg blev rigtig uretfærdigbehandlet og tanken om alt den planlægning fra nu af kunne nærmest tage pusten fra mig. Selvom jeg er lidt rundt på gulvet er jeg nu klar til at tage den udfordring jeg har fået op. Jeg er indstillet og engageret.. Men mangler et lille starterkit. Derfor ville dette være fantastisk at få fingrene i som en lille julegave! Jeg krydser og takker og bukker hvis det skulle være mig der blev så heldig! 😉

  Min mail adresse er sofiebryde@hotmail.com

  • Tekla Indlægsforfatter

   Det er godt, at du tager udfordringen op og ikke giver op. Det bliver meget nemmere at komme omkring ved og passe ind i hverdagen.

 • Gitte Holtegaard

  Glutenfri for begyndere må siges at være ‘en ram plet’ oplevelse. Mit dejlige barnebarn har fået konstateret gluten allergi/resistent, og som mormor er det en ny verden. Men det kan jo læres, og det skal det jo.

 • Lulu Bermann

  Tak fordi du deler denne blog med “mig”. Jeg vil rigtig gerne modtage din gave, da jeg er helt ny indenfor emnet, men hvis jeg vinder, vil jeg gerne, at du sender den til Lea Halds datter på 13 år. Jeg tror den vil bringe lykke for hende. <3
  Knus Lulu

  • Tekla Indlægsforfatter

   Tak fordi du læser med, det er dejligt at folk kan bruge det jeg skriver og de opskrifter jeg deler.

 • Anitta Langhoff

  Det vil være tiltænkt vores datter på 5 som fik cøliaki for et år siden. Hun er sgu den sejeste – og meget fornuftige. Det er sket at børnehaven ikke havde GF småkager så hun var tilfreds med et stykke frugt. Så hun har da helt sikkert fortjent det 💞

 • Lene Thomsen

  Hejsa
  Den pakke kunne være skøn til min datter som lige har fået diagnosen.
  Vi bager og bager og prøver os frem svært med en kræsen datter. Kunne
  være dejligt med en pakke hvor der er noget hun kan lide .
  Glædelig jul herfra 🎅🏽

  • Tekla Indlægsforfatter

   Glædelig jul til jer også 🙂
   Håber at hun vokser lidt fra kræsenheden, det gør det hele lidt nemmere. Men heldigvis er der efterhånden mange gode produkter på markedet og det gør det nemmere at finde noget man kan lide.

 • Ida

  tillykke med fødselsdagen 😀 det er ikke så lidt denne 1 åring kan 😀 for mig er cantucci en julekage og denne type har jeg ikke smagt før. Jeg ville derfor glæde mig til at byde dem til min mor her i julen (hun er spiser også glutenfrit) De andre ting ser rigtig spænende ud. Jeg skal have nyt køkken og er derfor uden i hele julen og derfor syntes jeg godt jeg kan bruge på fyld når køkkenet kommer og en (tude)kiks i mellemtiden.

  • Tekla Indlægsforfatter

   Tusind tak for de søde ord 😀
   Cantucci er en skøn kage, så perfekt til en god kop rygende varm chokolade i vinterkulden. Så den er helt sikkert også velegnet til jul 😀

 • Susanne Hansen

  Har ikke selv gluten allergi, men min far har og er rigtig slemt ramt. Og ville gerne glæde man i hverdagens udfordringer, som jeg synes, han takler fantastisk

 • Vibeke

  Min datter skal have dette hvis jeg vinder. Hun har Været en svær tid igennem de sidste to år så hun trænger til lidt lækkert

 • Conny Madsen

  Det vil glæde mig med sådan en pakke her til jul, så der er lidt lækkert til min voksne søn på 23 år, når han kommer hjem. Jeg ligger lige nu på Patienthotellet på Silkeborg Sygehus. Om en time bliver jeg kørt til operation nyt knæ. Og jeg er da lige lidt bange for, at jeg ikke hverken får handlet eller bagt inden jul. 😁 Kom ind på et afbud, så alt er gået lidt stærkt.
  Og hjertelig tillykke med fødselsdagen. 🇩🇰🎂🎁
  God jul. 🎄

  • Tekla Indlægsforfatter

   Tak for lykønskningen. Det lyder da som en hård omgang her op til jul, håber du kommer godt igennem det.

 • Randi

  Tillykke med bloggens 1-års fødselsdag! 🙂 Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at vinde “pakken”, da jeg lige fornylig er startet på glutenfri-diæt for, at finde ud af om jeg har gluten-intolerance.. Det er ret krævende synes jeg.. Så derfor ville det da klart være en hjælp at have nogle produkter ved hånden! 🙂

  • Tekla Indlægsforfatter

   Uhh ja begyndelsen er svær, der er så mange ting man skal lære. Men bare rolig det bliver nemmere 🙂