Croque Madame med rustikt glutenfrit brød fra Naturlig Glutenfri Mad

Print Friendly, PDF & Email

Sad og kiggede i “Mæt og Slank med LCHF” den anden dag og i den findes en opskrift på Croque madame med blomkålsfladbrød og det så ret lækkert ud, så jeg besluttede at lave det med den rustikke brød fra Naturlig Glutenfri Mad.

Bauletto Rustico er et lidt groft glutenfrit franskbrød/toastbrød, som dufter så lækkert når man åbner pakken. Det er, som toatsbrød er, beregnet til at blive lunet/ristet, ellers er det ret kedeligt. Lavede en sandwich til toget med det, og det faldt lidt for meget fra hinanden, så det var svært at spise, fordi jeg ikke havde tid til at riste det. Men ristet er det et virkeligt lækkert sandwichbrød og også lækkert til morgenmad med en god hjemmelavet marmelade eller en skive ost. I kan købe Bauletto Rustico brødet her.

Croque madame er en pandestegt toast serveret med et spejlæg på toppen. Det er en ret klassisk toast med ost og skinke, stegt i smør.

IMAG0588
Croque Madame med ekstra ost.

Til 1 toast bruges:

IMAG0587
Ingredienser.

2 skiver Bauletto Rustico brød
1-2 skiver ost, alt efter hvor osteglad du er
1 skive skinke
1 æg
smør til stegning

Varm smørret op på panden og placer den ene skive brød på panden, læg ost på og så skinke og evt ost igen før du lægger den sidste skive brød øverst. Vend toasten når osten begynder at smelte og steg den på den anden side også.
På en anden pande laver du samtidigt et spejlæg ud af ægget.
Når toasten er færdig lægges den på en tallerken og spejlægget placeres ovenpå toasten. Jeg lader blommen være flydende i mine spejlæg, men steg det som du foretrækker det.

Som det kan ses fik min toast lidt rigeligt varme til at begynde med, så steg den på middelvarme, da den ellers godt kan blive lidt branket. Den var ikke så sort som billedet antyder, men stadig stegt nok 😉

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *