Som en del af madplanen indførte vi 1 ugentlig fiskedag. Vi kan begge to godt lide fisk, men fik det lavet for sjældent og vi endte altid med de samme retter. Så jeg var meget opmærksom på at få mange forskellige retter med forskellig slags fisk.
Fiskefrikadeller er ikke noget jeg har gjort meget i, de er pålæg i min verden. Så det er nyt for mig at spise dem til aftensmad, men det er jo virkelig lækkert.
Disse er spicet op med rejer og krebsehaler, hvilket giver dem en meget bedre konsistens.
Glutenfrie fiskefrikadeller med rejer og krebsehaler
400-450 g torkefilet uden skind og ben
1 tsk salt
1 æg
3 spsk fløde
2 spsk majsmel
Friskkværnet peber
1 bundt dild
100 g rejer
100 g krebsehaler
Smør til stegning
kom salt og torsk i en foodprocessor/minihakker og kør det til fars. Kom æg, fløde, majsmel og peber i og kør det til en jævn fars. Hak dilden fint og hak rejer og krebsehaler groft. Rør dild, rejer og krebsehaler i farsen og lad den hvile i 30 minutter på køl.
Form farsen til frikadeller og steg dem til de er gyldne og faste.
Server dem med denne hjemmelavede remoulade og det tilbehør du foretrækker.