Fyldte portobelleosvampe med basilikumpesto 2


Print Friendly, PDF & Email

Jeg havde en halvdårlig dag, den anden dag. Først tabte jeg min telefon og den fik en rigtig grim skramme. Senere kommer jeg hjem med en pose, hvori der er en glasflaske, nogle portobellosvampe og et par avocadoer. Jeg skal lige tjekke postkassen, så jeg står med posen i den ene hånd, mens jeg åbner postkassen med den anden og lige idet går posen i stykker på midten. Det er ikke som man forventer en hank der knækker nej, posen går over på midten, hele vejen rundt samtidig. Det så ud som om nogen havde skåret den over og det slap hele vejen rundt samtidig, således at bunden stod på gulvet under, som om jeg bare havde sat den. Jeg står der med den øverste del og kigger på den anden del nede på flisegulvet. Jeg hørte flasken smadre da den ramte gulvet, men fordi resten af posen var intakt, kunne jeg bare løfte det hele og slap for glasskår i hele opgangen. Her kan man tale om held i uheld tror jeg.

Heldigvis havde fakta alt det jeg manglede til at lave min elskede basilikumpesto, så jeg gik op og lavede mig en portion pesto og brugte den til fyldte portobellosvampe. Det var lige hvad jeg trængte til 😉

2015-04-27 19.17.25

Fyldte protobellosvampe med basilikumpesto, bacon og cheddarost

Jeg havde fået en god stor morgenmad og frokost, så jeg havde ikke brug for så stor et aftenmadsmåltid. Man kan servere dem som tilbehør til en kødret eller sammen med en salat, hvis man ikke føler at de er nok i sig selv. De kan også bruges som en flot og lækker forret. Man kan også servere det lækre glutenfrie brydebrød til.

2015-04-27 19.03.46

Portobellosvampe med pesto

2015-04-27 19.05.30

Tilføj sprødstegt bacon

2015-04-27 19.06.12

Top med friskrevet cheddarost

Opskriften er enormt simpel. Til mig selv brugte jeg:

2 portobellosvampe
4 tsk basilikumpesto
½ – 1 pakke bacon i skiver
2 store håndfulde friskrevet cheddarost

Jeg skar baconskiverne over i smalle strimler og stegte dem på panden, så er det lidt ligesom at bruge bacon i tern. Kom pesto, sprødstegt bacon og ost i svampene i den rækkefølge og bag dem i ovnen ved 200 grader til osten er smeltet. Svampene skal helst ikke have så meget, at der begynder at løbe væske ud af dem.

Tada lækker selvforkælelse til aftensmad 😀

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 thoughts on “Fyldte portobelleosvampe med basilikumpesto