Glutenfrie butterdejspakker med kylling og grøn pikantost


Som nogle af jer ved var vores fryser blevet slukket inden vi tog afsted onsdag aften og vi opdagede det først mandag aften. Alt hvad reddes kunne skulle tilberedes og det blev blandt andet til glutenfrie butterdejspakker med kylling og grøn pikantost.

Det var også en mulighed for at lege lidt mere hvad den glutenfrie butterdej fra Fria kan bruges til. Den er virkelig god, den er nem at arbejde med. Den skal dog ikke rulles for tyndt ud, så knækker den, hvis man prøver at flytte den. Den smager godt, den fluffer godt og så er den nem at rulle ud, så længe man bruger godt med mel.

glutenfri butterdejsindbagt kylling med grøn pikantost

Det er en lille sød pakke som passer til to, men er du den eneste som spiser glutenfrit, kan det være fordelagtigt at lave flere små pakker. Når de er bagt, kan de fryses og lunes efter behov 🙂

Glutenfrie butterdejspakker med kylling og grøn pikantost

200 g kyllingeinderfileter
¼ pakke glutenfri butterdej fra Fria
½ bakke grøn pikantost
salt og peber

Rul butterdejen ud på et meldrysset bord, placer kyllingefileter på dejen og krydr godt med salt og peber. Smør osten ovenpå og fold butterdejen op omkring. Bag den ved 180 ºC i 30-35 minutter til den er gylden.

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *