Som nogle af jer ved var vores fryser blevet slukket inden vi tog afsted onsdag aften og vi opdagede det først mandag aften. Alt hvad reddes kunne skulle tilberedes og det blev blandt andet til glutenfrie butterdejspakker med kylling og grøn pikantost.
Det var også en mulighed for at lege lidt mere hvad den glutenfrie butterdej fra Fria kan bruges til. Den er virkelig god, den er nem at arbejde med. Den skal dog ikke rulles for tyndt ud, så knækker den, hvis man prøver at flytte den. Den smager godt, den fluffer godt og så er den nem at rulle ud, så længe man bruger godt med mel.
Det er en lille sød pakke som passer til to, men er du den eneste som spiser glutenfrit, kan det være fordelagtigt at lave flere små pakker. Når de er bagt, kan de fryses og lunes efter behov 🙂
Glutenfrie butterdejspakker med kylling og grøn pikantost
200 g kyllingeinderfileter
¼ pakke glutenfri butterdej fra Fria
½ bakke grøn pikantost
salt og peber
Rul butterdejen ud på et meldrysset bord, placer kyllingefileter på dejen og krydr godt med salt og peber. Smør osten ovenpå og fold butterdejen op omkring. Bag den ved 180 ºC i 30-35 minutter til den er gylden.