Glutenfri pasta med bagt hokkaido, artiskokhjerter og bacon

Print Friendly, PDF & Email

Dette er endnu en af de nemme retter, som bare smager fantastisk. Hokkaidogræskar er så lækkert og så er det dejligt sundt og mættende.

2015-11-30 20.21.37

Glutenfri pasta med bagt hokkaido, artiskokhjerter og bacon

250 g hokkaidogræskar (ca ½)
1 spsk olivenolie
¼ tsk chilipulver
Salt
Friskkværnet peber
150 g bacon i tern
200 g glutenfri pasta
½ glas artiskokhjerter i olie
1 håndfuld bredbladet persille
25 g smør
100 g feta

Fjern kernerne fra græskarret og skræl det. Skær det ud i tern, vend dem i olivenolie, chilipulver, salt og friskkværnet peber og bag dem i 15 minutter ved 200 ºC. Imens steger du bacon sprød på en en pande og koger pastaen. Hak persillen og skær artiskokhjerterne ud i mindre stykker.
Når pastaen er kogt gemmes ¼ dl af kogevandet. Vend kogevand, smør, bacon, hokkaidogræskar, artiskokhjerter og persille i pastaen. Anret det på tallerkner og drys feta over, jeg kradser det med en gaffel, for at få det til at smuldre.

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *