Glutenfri pasta med savoykål og bacon

Print Friendly, PDF & Email

For mange år siden så jeg et madprogram med Jamie Oliver, hvor han lavede denne ret, eller jeg har kun rekreeret den ud fra hukommelsen, så næsten denne ret. Men jeg har elsket den lige siden 😀

Da jeg fandt dette lækre savoykål, måtte jeg bare lave denne ret.

2015-10-19 12.45.38

Pasta med savoykål:

2 personer

5 blade savoykål
200 g glutenfri pasta
100 g bacon i skiver
smør til stegning
100 g friskrevet parmesanost

Vask savoykålen og skær den ud i mindre stykker. Kog pastaen til den er næsten al dente. Imens den koger, skærer du baconen ud i mindre stykker og steger den halvt færdig. Tilsæt savoykål og lidt smør og bland det sammen mens det steger videre. Når pastaen er kogt færdig hældes det meste af vandet fra men ikke det hele. Hæld pasta og resten af kogevandet i panden og rør det hele godt sammen. Tilsæt den revne parmesan og rør godt, mens det smelter og lad det simre til vandet er næsten fordampet.
Drys med lidt ekstra revet parmesanost før servering.

2015-10-19 18.59.35

Da jeg var i Sverige købte jeg en masse glutenfri pasta, Icas eget mærke synes jeg er rigtigt godt. Jeg brugte disse casarecce til denne ret, da den oprindeligt er lavet med farfalle.

SAM_0129

Jeg er rigtig træt af, at de danske butikker tilbyder skruer, skruer, skruer og penne. Seriøst tre forskellige mærker skruer? Der findes så mange langt mere spændende former af pasta, så hvorfor kun de dødsyge skruer? Fordi de ikke tror vi vil købe det? Nogen derude som ved det?

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *