Glutenfrie croutoner i en lækker salat med kulgrillede rejer


Print Friendly, PDF & Email

Som I ved har jeg et samarbejde med Josephine Helbrandt, hvor jeg laver 1 opskrift til hende månedligt. Den anden opskrift, som jeg har lavet til hende er denne lækre salat med kulgrillede rejer og croutoner. Jeg har selvfølgelig brugt hjemmelavede glutenfrie croutoner.

salat med kulgrillede rejer og glutenfrie croutoner

Selvom efteåret er over os, så kan man stadig sagtens grille. Så sent som i går lavede vi røget laks i gasgrillen til 10 personer. Vi lagde hus til en lille komsammen for, at sige på gensyn til vores gode ven, som flytter tilbage til hovedstadsområdet. Han stod for alt, vi lagde bare hus til en dag i hyggens og brætspillenes tegn. Ofte bruger vi mest gasgrillen i efteråret, den føles på en eller anden måde mere egnet, når vejret ikke er til at sidde ude og grille, mens man spiser.

Opskriften på salaten finder du her.

Glutenfrie croutoner

Brødcroutoner er en lækker og nem måde, at give en salat mere fylde samtidig med, at du tilfører smag og knas til salaten.

Til disse glutenfrie croutoner har jeg brugt dette glutenfrie langtidshævede brød.

3 skiver glutenfrit brød
Olivenolie
Salt og peber
evt krydderurter eller hvidløg

Skær brødet ud i stykker af den størrelse du ønsker. Bland olie med salt, peber og evt krydderurter eller hvidløg. Pensl brødstykkerne med olien og bag dem ved 200 °C i ca 15 minutter eller til de er gyldne og sprøde. Lad dem køle af og brug dem straks eller gem dem i en lufttæt beholder.

 

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *