Glutenfrie kyllingekødboller – til pastaret eller pitabrød

Print Friendly, PDF & Email

De glutenfrie kyllingekødboller er endnu én af de opskrifter, jeg har lavet til Josephine Helbrandt. Jeg nyder at lave opskrifter til Josephines Sund Torsdag, det udfordrer mig til, at lave retter med fokus på sundhed. Det er faktisk rigtigt sjovt, at tænke lidt mere grønt ind i aftensmaden.

Glutenfrie kyllingekødboller

Du kan finde opskriften lige her. Til Sund Torsdag serveres de glutenfrie kyllingekødboller med spaghetti og squashstrimler og det eneste du skal gøre er, at bruge glutenfri spaghetti. Retten tager ikke særligt lang tid og er virkelig lækker og frisk.

Glutenfrie kyllingekødboller

Det er den perfekte pastaret til en travl dag, hvor du ikke har det store overskud, men virkelig har lyst til noget lækkert og sundt.

De glutenfrie kyllingekødboller gør sig også supergodt i de glutenfrie pitabrød, sammen med en grøn salat, en god dressing og strimler af squash. Portionen giver nemlig ekstra kødboller og det er jo perfekt til madpakken. Du kan også bruge dem i en meatball sub. Flæk et glutenfrit flute, kom en god coleslaw i bunden af fluten og top op med kødboller.

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *