Glutenfrie muffins med Amarula


Print Friendly, PDF & Email

Amarula er en likør, som jeg opdagede for nogle år siden, den er lidt ligesom Bailey’s men baseret på marulafrugten. Jeg er ret vild med den og har tidligere lavet muffins med Bailey’s og tænkte, at det helt sikkert også kunne smage godt med Amarula og det gjorde det 😉

2015-10-23 22.50.08

Glutenfrie muffins med Amarula

Glutenfrie muffns med Amarula

10 g Husk
2 dl mælk
1½ dl amarula, Baileys eller anden likør kan også bruges
1 dl oliie
1 æg
150 g sukker
3 tsk bagepulver 1 tsk vanillepulver
250 g glutenfri mel, jeg brugte Orange Finax

Pisk Husk, mælk og amarula sammen og lad det stå i 5 minutter. Pisk olie, æg og sukker i. Bland bagepulver, mel og vanillepulver sammen og kom det i. Pisk det hele godt sammen og fordel det i 8 store muffinsforme. Muffinsformene skal fylder 80 % op. Bag dem i 20-25 minutter ved 180 ºC

2015-10-23 22.50.22

Du kan også bruge Bailey’s hvis du gerne vil have karamelsmagen eller halv Kahlua og halv mælk hvis du gerne vil have en mere kaffeagtig smag.
De bliver allerbedst hvis du bager dem dagen før de skal serveres og opbevarer dem på køl.

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

 

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *