Hjemmelavet remoulade 2


Print Friendly, PDF & Email

Jeg har aldrig brudt mig synderligt om remoulade, det smager mig ikke. Men hjemmelavet remoulade smager altid fantastisk. Jeg har prøvet nogle forskellige opskrifter og har eksperimenteret mig lidt frem, men jeg vender gang på gang tilbage til denne.

2015-12-14 20.38.23

Den her går fantastisk til fisk pga dilden, men fungerer også godt på en hotdog. Billedet her er fra den dag vi fik hotdogs og derfor er der også hjemmelavet agurkesalat.

Hjemmelavet remoulade

½ bundt frisk dild
8-10 cornichoner
1 spsk kapers
½ dl god mayonnaise (jeg bruger min egen hjemmelavede)
1 spsk Maille Dijonsennep med honning
2 spsk creme fraiche 38%
Salt og friskkværnet peber

Dild, cornichoner og kapers hakkes fint og røres sammen med mayonnasise, sennep og creme fraiche. Det smages til med salt og friskkværnet peber.

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 thoughts on “Hjemmelavet remoulade