Jeg har aldrig brudt mig synderligt om remoulade, det smager mig ikke. Men hjemmelavet remoulade smager altid fantastisk. Jeg har prøvet nogle forskellige opskrifter og har eksperimenteret mig lidt frem, men jeg vender gang på gang tilbage til denne.
Den her går fantastisk til fisk pga dilden, men fungerer også godt på en hotdog. Billedet her er fra den dag vi fik hotdogs og derfor er der også hjemmelavet agurkesalat.
Hjemmelavet remoulade
½ bundt frisk dild
8-10 cornichoner
1 spsk kapers
½ dl god mayonnaise (jeg bruger min egen hjemmelavede)
1 spsk Maille Dijonsennep med honning
2 spsk creme fraiche 38%
Salt og friskkværnet peber
Dild, cornichoner og kapers hakkes fint og røres sammen med mayonnasise, sennep og creme fraiche. Det smages til med salt og friskkværnet peber.
Hvor længe kan remoulade holde sig i køleskabet?
Forfatter
Jeg laver små portioner, så de er spist inden en uge. Det kan nok holde sig 14 dage, der er jo ingen konserveringsmidler i.
mvh Tekla