Juli måneds glæder

Print Friendly, PDF & Email

Nu er Juli måned allerede godt igang og den er startet med en masse arbejde. Men Juli byder også på en masse skønne oplevelser.

  • Champagneaften i Aalborgtårnet.
  • Moesgaards vikingetræf
  • Min tidligere roommates bryllup

Champagneaften i Aalborgtårnet

ClubAalborg afholder Champagneaften i Aalborgtårnet. En aften med champagne, sushi og Aalborgs bedste udsigt – hvad kunne være bedre. Jeg tager min søster under armen og så skal der rigtigt tøsehygges!

Moesgaard vikingetræf

Hvert år er der vikingetræf på Moesgaard strand. Det er et stort marked, med masser af oplevelser for voksne og børn.  I år er der 40 års jubilæum med endnu flere spændende ting på programmet. Har du mulighed for at komme forbi, så snyd ikke dig selv for en helt fantastisk oplevelse. Jeg skal afsted med en god veninde og min kæreste og vi har afsat hele fredagen til det.

Globryllup

Jeg er ikke inviteret til festen, men jeg tager ned til Odense og kigger på. Vi boede sammen i over 5 år og har læste på universitetet sammen. Desværre er vi gledet fra hinanden efter jeg flyttede til Aalborg. Men jeg glæder mig til at se hende, i hendes fine utraditionelle kjole og ønske hende og manden tillykke med deres nye titler.

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *