Kontakt og sociale medier 7


Print Friendly, PDF & Email

Kontakt

Hvis du har specifikke spørgsmål til mine indlæg eller opskrifter, så stil dem gerne som en kommentar. På den måde får alle glæde af svaret.

Hvis du ønsker et samarbejde eller har forespørgsler om brug af billeder eller lign. kan du skrive til mig på mail.

mail@glutenfriforbegyndere.dk

Jeg frabeder mig, at blive kontaktet privat på facebook. De beskeder ender i indbakken andet, og den læser jeg næsten aldrig. Og så står dine spørgsmål ubesvaret hen, det ville være en skam.

Sociale medier

Vil du være sikker på at se alt jeg poster kan du følge mig på bloglovin’ eller abonnere på mit RSS feed. Teklas Køkken på følgende sociale medier og der kan du følge med i alt hvad der sker.

Facebook
Instagram
bloglovin’
pinterest

Skriv dig op til mit nyhedsbrev

Når du skriver dig op får du et gratis opskrifthæfte med glutenfrie fødselsdagsfavoritter lige i din indbakke.

 

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

 

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 thoughts on “Kontakt og sociale medier

    • Tekla Indlægsforfatter

      Hej Rikke
      Det er ikke mig der afholder kurser, det er Nina Sommer fra Naturlig Glutenfri Mad, som afholdt dem. Det er desværre ikke en del af hendes nuværende forretning.
      Jeg deltog i et af hendes kurser og var ambassadør for hendes produkter i webshoppen. Nu har hun det glutenfrie bageri Glutenfri Zone i Silkeborg.
      Mange glade hilsner Tekla

  • Annette Loop

    Kære Tekla

    jeg har netop via fb. set et link til din blog, som ser meget spændende ud.

    Jeg var helt vild glad da jeg så din opskrift på honnighjerter. Det er en evighed siden jeg har smagt et sådan.

    Men når jeg ser din opskrift, forstår jeg ikke. Skal den virkelig stå i en hel måned?
    “Bland husk og vand i en skål. Opvarm honningen i en gryde til den er flydende, det må ikke koge. Bland det sammen med husk og bland melet i. Arbejd det godt sammen og stil det på køl i minimum 1 måned.”

    Ak så er jeg alt for sent ude til at nyde julens glæde.

    kh Annette

  • Joan

    Hej
    Jeg har bagt dit rugbrød flere gange er rigtig glad for det, men mangler det er lidt mere “surt” så har prøvet at lave en surdej som jeg vil tilsætte næste gang, tænker på om hvornår man kommer det i dejen ? Skal jeg hel undlade gæren tror du eller skal der stadigvæk noget i Jeg er ny i det glutenfri/surdej så håber du kan hjælpe mig Vh Joan

    • Tekla Indlægsforfatter

      Hej Joan.
      Hvis du har en aktiv surdej, bør det ikke være nødvendigt, at tilsætte gær. Surdej kan nogle gange arbejde langsommere, men giver også en bedre smag. Hvis du vil være sikker på god hæveevne, kan du tilføje et par gram gær.
      MVH Tekla