Kontakt og sociale medier 5


Kontakt

Hvis du har specifikke spørgsmål til mine indlæg eller opskrifter, så stil dem gerne som en kommentar. På den måde får alle glæde af svaret.
Hvis du ønsker et samarbejde eller har forespørgsler om brug af billeder eller lign. kan du skrive til mig på mail.

mail@glutenfriforbegyndere.dk

jeg frabeder mig, at blive kontaktet privat på facebook. De beskeder ender i indbakken andet, og den læser jeg næsten aldrig. Så du skal ikke forvente et svar den vej.

Sociale medier

Du kan følge mig på Facebook,  hvor jeg også poster links til tilbud, opskrifter, jeg ikke selv har lavet. Jeg har også en Instagram profil, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter og fra min hverdag.
bloglovin’ kan du følge mig og på den måde være sikker på, ikke at gå glip af nogle af mine blogindlæg. Facebook sorterer i indlæggene, så der er du ikke sikker på, at se alt jeg poster, men det er du på bloglovin’.
Bloggen har en pinterest hvor jeg pinner opskrifter og guides. Ikke kun glutenfrit, men også inspiration til opskrifter man kan lave i en glutenfri version.

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

 

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 thoughts on “Kontakt og sociale medier

 • Annette Loop

  Kære Tekla

  jeg har netop via fb. set et link til din blog, som ser meget spændende ud.

  Jeg var helt vild glad da jeg så din opskrift på honnighjerter. Det er en evighed siden jeg har smagt et sådan.

  Men når jeg ser din opskrift, forstår jeg ikke. Skal den virkelig stå i en hel måned?
  “Bland husk og vand i en skål. Opvarm honningen i en gryde til den er flydende, det må ikke koge. Bland det sammen med husk og bland melet i. Arbejd det godt sammen og stil det på køl i minimum 1 måned.”

  Ak så er jeg alt for sent ude til at nyde julens glæde.

  kh Annette