Kontakt og sociale medier 11


Print Friendly, PDF & Email

Kontakt

Hvis du har specifikke spørgsmål til mine indlæg eller opskrifter, så stil dem gerne som en kommentar. På den måde får alle glæde af svaret.

Hvis du ønsker et samarbejde eller har forespørgsler om brug af billeder eller lign. kan du skrive til mig på mail.

mail@glutenfriforbegyndere.dk

Jeg frabeder mig, at blive kontaktet privat på facebook. De beskeder ender i indbakken andet, og den læser jeg næsten aldrig. Og så står dine spørgsmål ubesvaret hen, det ville være en skam.

Sociale medier

Vil du være sikker på at se alt jeg poster kan du følge mig på bloglovin’ eller abonnere på mit RSS feed. Teklas Køkken på følgende sociale medier og der kan du følge med i alt hvad der sker.

Facebook
Instagram
bloglovin’
pinterest

Skriv dig op til mit nyhedsbrev

Når du skriver dig op får du et gratis opskrifthæfte med glutenfrie fødselsdagsfavoritter lige i din indbakke.

Skriv dig op til mit nyhedsbrev her11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

 

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

11 thoughts on “Kontakt og sociale medier

  • Tekla Indlægsforfatter

   Hej Rikke
   Det er ikke mig der afholder kurser, det er Nina Sommer fra Naturlig Glutenfri Mad, som afholdt dem. Det er desværre ikke en del af hendes nuværende forretning.
   Jeg deltog i et af hendes kurser og var ambassadør for hendes produkter i webshoppen. Nu har hun det glutenfrie bageri Glutenfri Zone i Silkeborg.
   Mange glade hilsner Tekla

 • Annette Loop

  Kære Tekla

  jeg har netop via fb. set et link til din blog, som ser meget spændende ud.

  Jeg var helt vild glad da jeg så din opskrift på honnighjerter. Det er en evighed siden jeg har smagt et sådan.

  Men når jeg ser din opskrift, forstår jeg ikke. Skal den virkelig stå i en hel måned?
  “Bland husk og vand i en skål. Opvarm honningen i en gryde til den er flydende, det må ikke koge. Bland det sammen med husk og bland melet i. Arbejd det godt sammen og stil det på køl i minimum 1 måned.”

  Ak så er jeg alt for sent ude til at nyde julens glæde.

  kh Annette

 • Joan

  Hej
  Jeg har bagt dit rugbrød flere gange er rigtig glad for det, men mangler det er lidt mere “surt” så har prøvet at lave en surdej som jeg vil tilsætte næste gang, tænker på om hvornår man kommer det i dejen ? Skal jeg hel undlade gæren tror du eller skal der stadigvæk noget i Jeg er ny i det glutenfri/surdej så håber du kan hjælpe mig Vh Joan

  • Tekla Indlægsforfatter

   Hej Joan.
   Hvis du har en aktiv surdej, bør det ikke være nødvendigt, at tilsætte gær. Surdej kan nogle gange arbejde langsommere, men giver også en bedre smag. Hvis du vil være sikker på god hæveevne, kan du tilføje et par gram gær.
   MVH Tekla

 • Lisbet kannick

  Takknemlig for din reiseskildring fra marocco med tss. Vi skal på en sådan reise i oktober. Svært skeptisk til lunsj (frokost) pakkene på rundturen, dyre er de også.. Hva er din erfaring, går det An å kjøpe frokost på stedet, ikke forhåndsbestilt? Er det alternative spisesteder i nærheten av der man tar pauser? Er ikke vant med pakkereiser, vil være mest mulig uavhengig, i forhold til våre spisevaner (grønnsaker, uten gluten),
  Vennlig hilsen lisbet

  • Tekla Indlægsforfatter

   Hej Lisbet
   Ja, der er alternative spisesteder i nærheden af de steder man holder pause. Og selvom tss var informeret på forhånd om min glutenallergi, havde de ikke sagt det til de steder, vi skulle spise. Så der var ikke altid noget til mig. Dem som ikke havde købt pakken fik lækker og billig mad hver dag uden problemer. Bedre mad end vi fik!
   Glæd dig til det storslåede land, det er en fantastisk oplevelse.
   Mvh Tekla

 • Lise

  Hej Tekla,

  Jeg vil blot sige dig mange tak for en række gode glutenfri opskrifter, der har gjort min hverdag en hel del lettere. Jeg har for blot 3 måneder siden fundet ud af at jeg ikke tåler gluten, og jeg har haft store problemer med at finde opskrifter på brød med både den rette smag og konsistens. Dine opskrifter er de første jeg har fundet, der bare sidder lige i skabet og endda er relativt billige i ingredienser! 🙂

  Mange tak, keep up the good work! 😉

  Bedste hilsner
  Lise

  • Tekla Indlægsforfatter

   Hej Lise

   Tusind tak for de søde ord. Det gør mig rigtigt glad, at høre mit arbejde også gør andre glade.

   Venligst
   Tekla