Kylling med savoykål

Print Friendly, PDF & Email

For nylig fik jeg købt mig et virkelig flot savoykål, et kæmpe stort svaoykål, så vi har spist savoykål på mange måder den sidste tid 🙂

2015-10-19 12.45.38

Denne ret faldt både jeg og kæresten for med det samme.

Kylling med savoykål og tamari

2½ dl vand
salt
125 g ris evt blomkålsris

2 kyllingebrystfilleter eller 200 g kyllingesmåkød
olie til stegning
6 store blade savoykål
2 spsk tamari (glutenfri soyasovs)

Bring vand med lidt salt i kog og skyl risene i rigeligt koldt vand, jeg bruger en si. Kom risene i det kogende vand og lad dem koge til væsken er kogt fra.

Skær kyllingefilleterne i små stykker og steg dem let gyldne. Tilsæt savoykålen og vend rund til den er mør. Tilsæt de kogte ris og tamari og bland det godt rundt.

2015-10-22 18.10.42

 

Det er en nem og hurtig ret til en travl hverdag 😀

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *