Glutenfri kyllingejulepostej


Print Friendly, PDF & Email

Leverpostejer og julepostejer indeholder ofte hvedemel og dermed gluten, hvorfor ved jeg ikke. Mange af de opskrifter jeg har fundet, på postejer, man selv laver, er der ingen hvedemel eller andet stivelse i.

Denne er lavet med kylling og andefedt og smagt til med hasselnødder og portvin.

2015-11-29 23.30.31

Glutenfri kyllingejulepostej

75 g kyllingelever
35 g andefedt
1 spsk rød portvin

hak kyllingelever groft, og rør det sammen med andefedt og portvin. Lad det trække ½-1 time på køl.

15 g hasselnødder
2 små skalotteløg
250 g hakket kyllingekød
50 g andefedt
½ tsk tørret rosmarin
½ dl portvin
Friskkværnet peber
1 tsk salt
1 æg

Hak hasserlnødder og skalotteløg fint i en minihakker og bland det sammen med resten af ingredienserne. Tag kyllingelever ud af køl og bland det i. Kom farsen i en smurt postejform og dæk den til med et låg eller folie og bag den i 60 minutter ved 200 ºC.

Pynt: hasselnødder skåret i kvarte og et par kviste frisk rosmarin lægges på overfladen før postejen bages. .

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *