Marts byder på spændende oplevelser

Print Friendly, PDF & Email

Dette er det første indlæg hvor jeg fortæller hvad den nye måned byder på og hvad jeg glæder mig til. Håber i vil tage godt imod denne nye serie indlæg.

Marts måned byder på

  • Foråret titter frem
  • En tur i teateret med min søster og nevø, vi skal se gummitarzan.
  • 14 dages rejse til Marokko

Foråret er på vej

Det er ikke så mange forskellige ting, men det bliver vanvittigt spændende. Det er d. 1. marts og på nogle punkter kan man allerede mærke at foråret er på vej. Butikkerne bugner af hyacinter og andre forårsbebudere i potter og så småt titter de første af dem også frem i haverne. Men det er klart når man sidder her og kigger ud på slud og regn, at vinteren ikke helt har sluppet taget endnu. Kampen mellem kong vinter og forårsgudinden er igang, men gudinden har endnu ikke fået overtalt kong vinter til, at tage sin årlige lur.

Gummitarzan

Gummitarzan er en historie, som er lærerig og grusom. Da jeg var barn hadede jeg den, fordi den ramte så hårdt ned i min egen realitet. Jeg syntes det var enormt grusomt, at han for en kort stund undslap sine bøller, bare for at vende tilbage til det trøstesløse liv igen. Men jeg lærte også noget, nemlig at man selv må kæmpe sig ud af de problemer man møder. Der er ingen magisk løsning. Jeg glæder mig til at se Aalborg teaters version og til at dele oplevelsen med min søster.

Årets rejse til Marokko

Marokko! Endelig skal vi afsted. Vi bestilte rejsen i August sidste år, så det føles som om vi har ventet en evighed. Nu er der under en uge til og forberedelserne er godt igang. Det er mange år siden jeg rigtigt har rejst. Vi var som i ved i Stockholm sidste sommer, men Sverige tæller ikke helt for mig. Vi har familie i skåne og har derfor ofte været i Sverige. Ellers er det 5 år siden jeg har rejst. Sidst var en familietur til Azoerne, hvor vi var 4 generationer af sted.
Det er en sammensat rejse hvor den ene uge er med en rundrejse og den anden uge tilbringes i Marrakech. Jeg glæder mig enormt meget til, at opleve alle de historiske steder, vi kommer til at se på rundrejsen. Jeg elsker at føle historiens vingesus og at forundres over, hvad mennesket kunne uden alle de moderne midler.

En af de måder jeg har forberedt mig på er, at lave marokkanske fladbrød og spise dem med falafler og cirton-mynte yoghurt. Det er det I ser på billedet i toppen. Opskriften kommer selvfølgelig også på bloggen inden jeg rejser.

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *