Mørke glutenfrie chokoladecookies


Jeg havde lyst til cookies den anden dag og besluttede at lave nogle store, sprøde, mørke glutenfrie chokoladecookies med masser af chokoladestykker i. De er gode som de er, men fungerer også godt, som en nem lagkagebund til en lille dessert med en ricottacreme imellem.

Mørke glutenfrie chokoladecookies

5 g husk
1 dl vand
2 æg
200 g muscovadosukker
100 g blødt smør eller mælkefri margarine
200 g gf mel evt orange finax
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
1 tsk vanillepulver
25 g kakaopulver
200 g god mørk chokolade

Pisk husk og vand sammen, lad det stå i et par minutter. Pisk æg, muscovadosukker og blødt smør i husk geléen. Bland gf mel, bagepulver, natron, vanillepulver og kakaopulver i en skål. Rør det hele sammen til en glat dej. Hak chokoladen groft og vend det i dejen. Brug en ske, til at lægge dejen på en bageplade beklædt med bagepapir. Hvis du gerne vi lave store cookies skal du lægge 1 hel toppet spsk i hver klat ellers passer ½ spsk bedre.
Der bliver ca 20 stk ved brug af 1 toppet spsk pr cookie.

2016-03-12 22.29.50

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *