Restaurant Den Fede And – en flydebåd i Odense Havn.


I anledning af at vi har været sammen i et år og at vores sommerferie sammen lakkede mod enden, ville vi ud at spise på en rigtig god restaurant. Det skulle selvfølgelig være en naturlig glutenfri madoplevelse og så skal man kigge lidt på de bedre restauranter.
Her i Odense er der jo virkeligt mange at vælge imellem. Under Lindetræet, Pasfall, MMOK, No. 61, Sæson og jeg kunne blive ved.

Vi kiggede på menuerne de forskellige steder og valget faldt på Den Fede And, et helt perfekt valg! De lukker ned for ala carte servering i vinterhalvåret og tager kun selskaber ind. Så vi ville ikke have kunnet nå at komme derned i år hvis vi havde valgt et andet sted.

SAM_0172

Flydebåden som huser Den Fede And.

Jeg vil anbefale jer at tage derned inden d. 1 september hvis i har muligheden. Det er en af de bedste restaurantoplevelser jeg har haft nogensinde.

Stedet er virkelig hyggeligt indrettet og personalet er venligt og imødekommende. Og så er der maden, som er veltilberedt, eminent smagsmæssigt sammensat og smukt anrettet, gourmetmad på alle måder.
Prisen er selvfølgelig sat efter niveauet og det er ikke en børnevenlig menu. Men en treretters menu, på det niveau, for 2 personer med vin og øl til omkring 900 kr er meget rimeligt.

Ud fra et glutenfrit synspunkt var det også skønt, der var faktisk kun én ting på menukortet jeg ikke kunne vælge, normalt er det omvendt. Men det er noget jeg har erfaret med de lidt finere restauranter, der er sjældent glutenholdige ting i maden, højest lidt brød ved siden af eller en panering.

Jeg vil ikke sige meget om maden, men lade billederne tale for sig selv.

SAM_0169

Græskarsuppe med creme fraiche.

SAM_0170

Filet af hjort med rødløg, selleri, glace af balsamico og nye kartofler.

SAM_0171

Grand Marnier flamberede blommer med creme fraiche og drys af chokolade.

Som en note kan jeg sige, at hvis du synes portionerne ser lidt små ud, så gik min ærkevestjydske kæreste derfra rigtigt godt mæt. Han var selv lidt overrasket over det, da han synes portionerne var lidt små. Og kartofler blev levnet, mærk jer mine ord – levnet!
Men det er dét en god restaurant kan, lave portionerne perfekt balanceret i smag og størrelse, så alle sanser er mættede og kroppens behov for mad er dækket.

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *