Rosmarinkartofler lavet på grill


Vi skulle teste vores nye gasgrill, så der skulle laves både spydstegt kylling og noget tilbehør på grillen. Valget faldt på rosmarinkartofler, da der også var rosmarin i den bagte tomatsalat jeg serverede sammen med dem.

De er så nemme at lave og kan også laves på indirekte varme i en kulgrill hvis man ikke har en gasgrill. Er det ikke grillsæson og du alligevel gerne vil lave dem, så kan de ligeledes laves i ovnen, så skal de bare have lidt længere tid og bages ved 200 ºC.

Grillaften-43-5

Der er til 4-5 personer i denne portion.

Rosmarinkartofler lavet på grill

4-5 kviste rosmarin
600 g små kartofler
2-3 spsk god olivenolie
Salt og friskkværnet peber

Hak rosmarin groft og gem en smule til at drysse med før servering. Vend kartofler med rosmarin, olie, salt og peber. Kom dem i en foliebakke og stil dem på grillen. Bag dem i omkring 30 minutter eller til de er møre og vend dem rundt et par gange undervejs.

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

 

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *