Salat af savoykål med appelsin, tørrede blåbær og hakkede mandler.

Print Friendly, PDF & Email

Savoykål spises ofte tilberedt, men jeg kan faktisk også godt lide den rå. Den er lidt bitter i smagen rå, så den skal have selskab af nogle søde og smagfulde ingredienser. Så jeg lavede denne salat med appelsin, tørrede blåbær og mandler til konfitterede andelår.

Opskriften på de konfitterede andlår finder du lige her.

2015-10-23 18.58.59

 

Salat af savoykål

6 store blade savoykål
1 spsk olivenolie
1 spsk god æblecidereddike
2 appelsiner
50 g mandler
50 g tørrede blåbær

Skyl savoykålen og skær den i tynde strimler, bland olie og eddike og masser blandingen ind i savoykålstrimlerne. Skær appalsinerne ud i mundrette bider, svarer til 8 både delt i tredjedele. Hak mandlerne groft og blad det hele sammen.

Fordi min kæreste hader alle nødder inkl mandler har jeg bare drysset mandlerne over min salat.

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *