Smørdampede grønne asparges med parmesanost og pistacienødder

Print Friendly, PDF & Email

Disse smørdampede grønne asparges var et hit på årets første grillaften. Lige nu er det årstid for friske danske asparges og det skal udnyttes. De er skønne rå i salater, men de er også fantastiske når de er grillede eller som her smørdampede.

Grillaften-43-5

Denne portion er til 4 personer

Smørdampede grønne asparges med parmesanost og pistacienødder

2 bundter grønne asparges
30 g smør
50 g parmesanost
50 g pistacienødder

Skyl aspargesene og skær det yderste af den tykke ende. Kom smørret på en dyb pande og varme det op til det er bruset af, skru ned på medium varme og kom aspargesene på panden. Lad dem dampe til de har skiftet farve til mørkegrønne, det er kun et par minutter de skal have. Tag dem op og læg dem i et lag på et fad, drys pistacienødder og flager af parmesanost ud over. Server straks.

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *