Aalborg Fødevarefællesskab

Print Friendly, PDF & Email

Jeg har meldt mig ind i Aalborg fødevarefællesskab. Jeg kan rigtigt godt lide konceptet bag, det er frivilligt drevet, det er økologiske og lokalt producerede fødevarer man køber gennem dem.
Der er også sådan et fællesskab i Odense, og jeg fik mig aldrig taget sammen til at blive medlem. Da jeg flyttede herop skulle det være, jeg ville gøre alvor af at melde mig ind i et fødevareselskab.

Der er selvfølgelig årstidens grøntsager fra lokale økologiske producenter, men der er også æg og kød samt æblemost og marmelade. Jeg har netop idag Onsdag hentet min første pose med grønt, og hold da op hvor får man meget for 100 kr. Jeg kunne overhovedet ikke få ligeså meget økologisk grønt i supermarkedet. Og så er det ikke bare dansk, men lokalt og friskt optaget/plukket.

Jeg skal lægge 2 timers frivilligt arbejde hver måned som medlem, men det er jo småting, for at få adgang til så lækre fødevarer. Man betaler et medlemskontingent, et engangsbeløb, som giver livstidsmedlemsskab. Derudover er der et depositum for den virkelig fine stofpose, som grøntsagerne leveres i. Man får den med hjem første gang, og så skal man bare medbringe den tomme og bytte den til en fyldt, næste gang man henter grønt.

Dette var hvad første pose bød på og det er superlækkert.

2015-11-04 18.36.44
Rosenkål, sommerkål, hokkaido, rødbeder og selvfølgelig stofposen
2015-11-04 18.39.28
Porrer, persillerod og persille

Jeg er så vild med at rosenkålene stadig sidder på stokken. Det ser smukt ud samt de holder sig friske længere, selvom rosenkål nu som regel holder længe.

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *