spise ude uden gluten

I april ser jeg frem til…..

Print Friendly, PDF & Email

Marts bød på store oplevelser og selvom April vil være mere afslappet – læse fyldt med arbejde – så er der nogle ting jeg ser meget frem til.

April byder på

  • Club Aalborg aften på Applaus
  • Påskehygge med familien
  • en god lønseddel

Club Aalborg aften på Applaus

Jeg har meldt mig ind i Club Aalborg. Det er en club hvor man får en månedlig goodiebag fyldt med masser af tilbud og fordele fra mange af byens restauranter og butikker. Månedligt koster det 35 kr og de er meget hurtigt hentet hjem. Én af de vigtige ting for mig er den månedlige Club Aalborg aften på en restaurant med fokus på det nye der sker på Aalborgs madscene. Der er en god pris på en lækker menu og et oplæg af en af Mig og Aalborgs skribenter. Det er Mig og Aalborg, som står bag Club Aalborg og jeg er vild med conceptet.

Påskehygge med familien

Eller måske skulle jeg sige marokkansk temadag, hvor jeg skal forkæle familien med mad i Tagine og selvfølgelig vise billeder fra rejsen. Så jeg glæder mig for vildt, der skal laves lam med abrikos og smovses i marokkanske salater.

En god lønseddel

Alle de mange timer lagt på arbejdet giver en god løn for April måned. Der kommer noget godt ud af de mange timer, selvom de stjæler min tid fra alt det jeg elsker at lave.

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *