Argh August er jo godt igang

Print Friendly, PDF & Email

Mens jeg har været optaget af planlægning af polterabend, at være mors repræsentant til bodelingen efter mormor og planlægge vores halvspontane englandstur er august jo startet. Det er ikke pænt, at starte uden mig! Nå men jeg halser efter og ser om jeg kan indhente August.

Det jeg glæder mig til i August

  • Føromtalte polterabend, det bliver så sjovt!
  • Tur i Fårup sommerland med kollegaer
  • Min nevøs fødselsdag – han blev 7 mens jeg kiggede væk.
  • Lav selv sushi aften
  • Horsens middelalderfestival

Polterabend

Der kommer glimt fra dagen senere, inkl flødebollekurset, som jeg glæder mig allermest til.

Tur i Fårup Sommerland

Når en flok halvvoksne mennesker tager i sommerland sammen, er det en helt anden oplevelse end hvis man har børn med. Og jeg glæder mig til, at lære mine kolleger, at kende på en anden måde.

Min nevøs fødselsdag

Det er en af de dage, som er løbet fra mig. Eller jeg brugte den på at samle lego og lege med lego. Selve dagen tog det stille og roligt og vi nød, at hygge os stille og roligt. Dagene før og efter fløj bare forbi i en tåge.

Lav selv sushi aften

En af kærestens nevøer vil gerne lære, at lave sushi selv. Så vi har lovet, at hjælpe ham med, at lære at pakke og rulle sin sushi. Vi har begge to lavet sushi selv et par gange og jeg har samlet lidt tips og tricks op. Så vi skal nok få en god aften og blive meget mætte.

Horsens middelalder festival

Mere middelalder! Det er simpelthen en fantastisk fest, at være i Horsens hvert år. Vi får fyldt mjødlageret op og vi nyder god mad og fantastisk musik og underholdning.

Selvom halvdelen af måneden er løbet fra mig, har jeg stadig de fleste gode ting foran mig endnu. Håber Jeres August er lige så skøn og I ikke skal halse efter den helt så meget, som jeg gør.

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *