Bloggen får nyt navn

Print Friendly, PDF & Email

Glutenfri for begyndere bliver til Teklas Køkken

Jeg bliver indtil videre på samme domæne, så den adresse i skal bruge er stadig www.glutenfriforbegyndere.dk. Grunden til at jeg ændrer navnet er at glutenfri for begyndere er meget snævert. Det skal handle om glutenfri mad og det skal være nemt at gå til, så alle kan være med. Jeg kan ikke rigtigt skrive om mine gør det selv projekter, bøger, film og brætspil eller alle de andre ting mit liv består af ud over glutenfri hverdagsmad.
Allerede er en del af opskrifterne for komplicerede til, at være for begyndere og mine fingre klør efter, at skrive om min lampe og min knagerække.

Da jeg startede bloggen var navnet perfekt, men nu, hvor jeg ikke længere selv er begynder og jeg har langt større ambitioner med bloggen, er det slet ikke passende. Så det har jeg taget konsekvensen af og ændret navnet.

Af nye tiltag har jeg flyttet lidt rundt. Nu finder i listen over opskrifter oppe i toppen i stedet for ude i siden. Der er også kommet et nyt punkt –  nemlig samtalekøkkenet. Her vil alle de ting, som ikke er opskrifter eller handler om livet uden gluten ligge. Anbefalinger af bøger, film og brætspil, rejsefortællinger, gør det selv projekter, linkkærlighed og hvad jeg ellers finder på. Jeg vil lave en sektion til Aalborg, min nye by, som jeg langsomt lærer at kende. Der er planer om forskellige blog serier og andet, spændende fra mit liv.

Jeg håber, I vil tage godt imod alt det nye og lover Jer, at der stadig vil være masser af god glutenfri mad på programmet.

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *