Bloggens udvikling og fremtid

Print Friendly, PDF & Email

Jer som følger med på Instagram ved, at jeg i dag har været til møde i iværksætterrådgivningen omkring, at udvikle bloggen til en virksomhed.
Og hvad betyder det så?

Det betyder, at jeg vil udgive et par E-bøger i første omgang, på sigt kommer der kurser og foredrag også og måske en hel masse mere. Jeg vil fortsat lave opskrifter og poste dem her, som i kender det. Men der kommer bare noget ekstra ud over dét.
Det er én af grundene til, at jeg har valgt at tage et deltidsjob nu. for at jeg kan lægge energi i at gøre bloggen og det den tilbyder endnu bedre.

E-bøgerne laves, så de kan bruges på computer, tablet og telefon men de kan også printes ud, hvis I foretrækker det.

Jeg kan sige så meget, at rådgiveren var meget begejstret for idéen og meget imponeret over, at jeg allerede havde så meget styr på min plan. Det er noget jeg har gået og tænkt på længe, så nu skal det være, jeg bliver selvstændig 😀

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *