En invitation til en fokusgruppe for folk med fødevareintolerancer og lidt om at genfinde fokus

Print Friendly, PDF & Email

Der er nogle skønne unge mennesker fra Århus, som arbejder med et projekt om, at gøre hverdagen nemmere for folk med fødevareintolerancer. De har bedt mig bringe en opfordring til, at deltage i deres fokusgruppe, jo flere vi er jo mere vidensdeling kan vi lave. I finder invitationen på facebook lige her.
Jeg selv tager derop, det er på mandag d. 21 September kl 19-21 et endnu uspecificeret sted i Århus. Hvis i ønsker at deltage, kan i skrive en mail til christensenanders@mail.dmjx.dk.
Der er en flakse rød eller hvidvin på højkant og i skal i mailen angive hvilken fødevareintolerance i har samt om i ønsker en flaske rød- eller hvidvin.

Mit fokus var blevet splittet og jeg har nu genfundet det, eller nok nærmere genopfundet det, da det er lidt anderledes end før. Bloggen skal i en anden retning end den var på vej i, så det arbejder jeg på nu.
Jeg har f.eks snakket med cøliakiforenings lokale gruppe i Aalborg om, at involvere mig i deres arbejde, når jeg flytter derop. De laver arrangementer for folk, der ikke tåler gluten og jeg vil gerne være med til, at lave spændende arrangementer for jer.

Jeg har været ret aktiv på nogle af facebooksiderne, som handler om glutenfri kost, cøliaki og lign. Men jeg har nu skjult dem, så de ikke dukker op i min strøm og jeg ikke ser hvad foregår. Det var utroligt tidskrævende, at deltage i diskussioner om alt muligt derinde.
Det tog en del af min energi, at skulle formulere forklaringer, som var fyldestgørende og letforståelige. For mig er det vigtigt, at folk ikke bliver unødigt skræmt. Der er nok at tage stilling til, når man skal lære at leve glutenfrit. Så de oplysninger folk får, skal være så fyldestgørende og nemme, at forstå som muligt.

Jeg vil stadig gerne oplyse og hjælpe, men er kommet frem til, at det fremover vil foregå gennem bloggen og arrangementer. Facebook siderne vil hovedsageligt bruges til, at poste indlæg og komme med links fra bloggen, som forklarer de problematikker, der stilles spørgsmål til. Det betyder, at jeg kigger derind indimellem og ser hvad der er af spørgsmål, men jeg kommer ikke til at se alt.
Jeg bruger dem også til, at få jeres hjælp til forskellige ting, ikke altid ved direkte at spørge, men jeg bruger søgefunktionen en del.

Jeg brugte meget tid og energi på facebooksiderne og det blev taget fra bloggen. Så jeg besluttede, at lukke ned for alt i tre uger her mens jeg holdt ferie, for at genfinde mit fokus. Det betyder, at jeg ikke åbner op for deltagelse i facebookdebatterne igen, da jeg klart kunne mærke, at det var dem, der skabte mit tab af fokus.

Det var også en af sommerferiens beslutninger, at gøre bloggen mere personlig. Jeg følger en del blogs. Selvom formålet faktisk er, at finde inspiration til glutenfrie opskrifter eller opskrifter, som jeg har lyst til at lave glutenfrie. Så er det de blogs, hvor man kan mærke personen bag det de skriver, som jeg læser. Jeg har altid haft de små anekdoter med i mine opskrifter, men fremover vil der være flere indlæg om livet generelt.

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *