Glutenfri høns i asparges – perfekt til tarteletter

Print Friendly, PDF & Email

Som tidligere skrevet var jeg til barnedåb d. 1 Marts og der blev serveret tarteletter. Jeg havde medbragt glutenfrie tarteletskaller og der er 5 i sådan en pakke, så jeg havde 4 skaller med hjem igen. Ugen forinden havde jeg selv kogt hønsebouillon og så var det jo oplagt, at lave en gang glutenfri høns i asparges og servere tarteletter, når min søster og nevø kom på besøg. Bare som forret eller frokostret, der ville jo kun blive 1 til hver.

Så jeg købte noget kyllingebryst og lavede en sovs med asparges og hønsebouillon. Opskriften på hønsebouillon finder du her

De glutenfrie tarteletskaller var købt i et bageri i Aalborg, som forhandler glutenfrie produkter fra www.nogluten.dk. Jeg har skrevet en anmeldelse af tarteletskallerne og lidt om nogluten.dk her

Man kan også bage dem selv, der er en opskrift i kogebogen “Grænseløs Glutenfri Jul”.
Jeg har ikke selv testet den opskrift, men de julekager jeg har testet bliver rigtigt gode.

Glutenfri høns i asparges til 2

200 g kyllingefilet
3-4 terninger hjemmelavet hønsebouillon
1 ds aspargessnitter
1 l vand
2 dl mælk
2 spsk Maizena majsstivelse
30 g friskrevet parmesanost

kom vand og hønsebouillon i en gryde sammen med kyllingefilleterne. Kog det i en halv time og tag kyllingefilleterne op. Du kan nu med en gaffel trække kødet fra hinanden. Kom kødet tilbage i vandet og tilsæt aspargessnitterne, lad det nu koge i en halv time uden låg. Tilsæt mælk og parmesanost og jævn med Maizena majsstivelse.

glutenfri høns i asparges

Server i glutenfrie tarteletskaller med en lille kvist persille eller frisk basiilikum.

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 thoughts on “Glutenfri høns i asparges – perfekt til tarteletter”