glutenfri rabarbercrumble

Glutenfri rabarbercrumble uden mel og sukker

Print Friendly, PDF & Email

Denne rustikke glutenfri rabarbercrumble er lavet uden mel og sukker og kan derfor spises til morgenmad. Hvem kunne ikke tænke sig at starte dagen med en rustik crumble med masser af smag og næring?

Hvis du spiser den til morgenmad kan du tage lidt skyr til eller du kan servere den lun, som en snack med flødeskum eller creme fraiche til. Det er en glutenfri rabarbercrumble der ikke minder meget om kage. Så husk ikke at stille nogen i udsigt, at de skal have kage 😉

Den er fyldt med nærende kerner og frø og er lavet efter Sense principperne. Jeg lever ikke selv efter sense principperne, men det gør min nye chef. Jeg har fået nyt job, som handicaphjælper, har jeg fortalt det? Det tror jeg faktisk jeg har glemt. Som sagt lever hun efter sense principperne og så får jeg leget med at lave senseopskrifter.

Det kommer selvfølgelig dig til gode og når jeg får lavet nogle lækre opskrifter, kommer de selvfølgelig op på bloggen.

Glutenfri rabarbercrumble uden mel og sukker

Rustik glutenfri rabarbercrumble lavet efter sense principperne, som er lækker til morgenmad.

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 15 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 800 g rabarber i små tern
  • 150 g g sukrin gold
  • 2 spsk flydende sød
  • 100 g mandler hakkede
  • 100 g solsikkekerner
  • 4 spsk chiafrø
  • 50 g græskarkerner
  • 50 g glutenfri havregryn
  • 90 g mørk chokolade 85 % hakket

Sådan gør du

  1. Bland det hele godt sammen i en skål og hæld det op i en tærteform.

  2. Bag det ved 160 °C i 60 minutter.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *