glutenfrie knækbrød

Glutenfrie knækbrød

Print Friendly, PDF & Email

Indlægget indeholder reklamelinks (markeret med *)

Sprøde og lækre glutenfrie knækbrød, der smager af mere. De er den perfekte snack og så lækre til frokost og i madpakken.

Noget af det bedste er at de er nemme at lave og hvis du opbevarer dem rigtigt, holder de sig lækkert sprøde længe.

Jeg har mine i en fin dåse fra Søstrene Grene, som passer til de farver jeg har i mit nye køkken. Men du kan fint bruge en alm kagedåse eller anden tætsluttende beholder.

Glutenfrie knækbrød

Sprøde og lækre glutenfrie knækbrød med masser af smag

Ret brød
Køkken Dansk
Keyword frokost, knækbrød, madpakke, snack
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 35 minutter
Antal 20 stk

Ingredienser

  • 1 dl. havregryn
  • 1 dl. chiafrø
  • 1 dl. gule hørfrø *
  • 1 dl. græskarkerner
  • 1 dl. sesamfrø
  • 2 dl. vand
  • 1 dl. olie – jeg brugte rapsolie
  • 1 dl. kartoffelmel
  • 1 dl. majsmel
  • 0,5 dl. boghvedemel
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk bagepulver

Sådan gør du

  1. Rør det hele godt sammen.

  2. Tag 2 stykker bagepapir og rul din dej ud mellem dit papir.
  3. Derefter skærer du dine knækbrød op i passende stykker.
  4. Bag dem med det samme ved 180 grader i ca 25 min.

Jeg valgte at bruge de glue hørfrø, da jeg syntes at den mildere og mere nøddeagtige smag er fantastisk. Desuden er de også flot gyldne og giver et flot farvespil sammen med den grønne farve fra græskarkernerne.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *