Hvilke glutenfrie kogebøger anbefaler jeg

Print Friendly, PDF & Email

*Reklame* Indlægget indeholder reklame links – Markeret med *

Jeg har samlet en liste over de glutenfrie kogebøger, jeg allerede har og kan anbefale. Der er også en liste over dem jeg drømmer om, at få. Det er flest bagebøger, da jeg er inkarneret bagenørd, men der er også et par supergode bøger om glutenfri hverdagsmad. Nogle af dem fås hos Saxo og nogle af dem hos Bogreolen og en enkelt kan findes hos Arnold Busck.

Hvilke glutenfrie kogebøger skal du købe til Black friday?

Glutenfrie kogebøger jeg allerede ejer

Nul Hvede* af Sandra Pugliese

Glutenfrie kogebøger

En fin kogebog med glutenfri hverdagsmad og gode grundopskrifter. Der er fokus på sund og nem mad, så du ikke skal stå i køkkenet flere timer hver dag. Jeg skrev en anmeldelse af den, da jeg fik den i afskedsgave af verdens bedste rommies.

Bag Glutenfrit* af Karin Moberg, Oscar Målevik og Stefan Wettainen

Glutenfrie kogebøger

Det er en fantastisk glutenfri bagebog, som virkelig gav mig en god hjælp i starten. Opskrifterne er gode og velsmagende. Der er opskrifter på rigtigt lækre brød og endnu lækrere kager.

Grænseløs Glutenfri jul* af Doris Krogh og Anja Thorsager Pedersen

Glutenfrie kogebøger

En fantastisk glutenfri julebog spækket med opskrifter på alle de ting du drømmer om til jul. Selv butterdej er der en opskrift på, så du selv kan bage de bedste tarteletter. Da jeg opstøvede den, var den ikke nem at få fat i. Du skulle skrive en mail direkte til forlaget og lave en bankoverførsel. Men nu kan den heldigvis bestilles hjem fra Arnold Buscks hjemmeside.

Jeg har ikke selv lavet ret mange glutenfrie juleopskrifter til bloggen, for jeg bruger dem fra bogen her. Og de er så gode, at jeg ikke har haft det store behov for at eksperimenter og lave mine egne versioner. Det begynder dog at ændre sig, f. eks gennem min glutenfrie adventskalender.

 

Husk at du kan få min glutenfrie adventskalender ved at tilmelde dig lige her.

 

Glutenfrie kogebøger jeg drømmer om?

Meyer Glutenfri Bageskole* af Meyers Madhus

Glutenfrie kogebøger

Jeg bruger al min viden fra min tid som laborant i opskriftudvikling og min viden om proteiner og kulhydraters egenskaber fra min B.Sc i biokemi og molekylærbiologi. Men jeg kan helt sikkert lære noget af en dygtig bager. Selvom glutenfri bagning er milevidt fra almindelig bagning, så har Meyer jo en del års forspring i erfaring.

Ægte Glutenfri* af Theresa Vangsø

Glutenfrie kogebøger

Jeg kan ikke sige det nok. Naturligt glutenfrit uden renset hvedestivelse, små mængder bygmalt eller andet er bare bedst. Bedst fordi du ikke små provokerer din cøliaki hele tiden og fordi det bare er mere næringsrigt. Ægte glutenfrit er fyldt med opskrifter med naturlige glutenfrie ingredienser og sunde og nærende brød.

Glutenfri Mad* af Lone Bang og Anette Harbech Olesen

Glutenfrie kogebøger

Glutenfrie hverdagsretter til morgenmad, frokost og aftensmad og en masse god viden om hvordan du lever livet nemmest uden gluten.

Glutenfri* af Rose Maimonide

Glutenfrie kogebøger

Det er en bog med fokus på surdej og at bage glutenfrit uden det høje fiberindhold. Opskrifterne er velegnede til børn og til sarte maver. I opstarten af glutenfri kost efter diagnosen cøliaki, kan maven nogle gange være så skadet, at den skal have en lettere kost.

Hvilke glutenfri kogebøger vil du anbefale?

Vil du dele hvilke glutenfrie kogebøger du er allermest glad for i en kommentar?

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 thoughts on “Hvilke glutenfrie kogebøger anbefaler jeg”