Kontakt

13 comments
Print Friendly, PDF & Email

Spørgsmål

Hvis du har specifikke spørgsmål til mine indlæg eller opskrifter, så stil dem gerne som en kommentar. På den måde får alle glæde af svaret.

Du er altid velkommen til at skrive en mail hvis du har generelle spørgsmål eller forslag.

Samarbejder

Jeg indleder gerne relevante samarbejder med producenter, forfattere, bloggere eller lign.

Tidligere samarbejder

  • Josephine Helbrandt – udvikling af opskrifter til sund torsdag serien.
  • Økovejen – andmeldelse af glutenfrie hurtigretter til en travl hverdag
  • Muusmanns forlag gennem Bloggers By Heart – anmeldelse og give away af “Det Plantebaserede Basiskøkken”
  • Naturlig glutenfri (Nu Glutenfri Zone) anmeldelse af bagekursus og glutenfrie produkter fra webshoppen

Hvis du ønsker et samarbejde kan du anmode om mit mediekit på mail: mail@glutenfriforbegyndere.dk

Sociale medier

Vil du være sikker på, at se alt jeg poster kan du følge mig på bloglovin’ eller abonnere på mit RSS feed. Teklas Køkken er på følgende sociale medier og der kan du følge med i alt hvad der sker.

Facebook
Instagram
bloglovin’
pinterest

Din genvej til det lækreste luftige glutenfrie brød

 

Få mit cheat sheet til glutenfri bagning og bag sel det lækreste luftige glutenfrie brød.

Alt du skal gøre er at registrere din e-mail og så får du mit cheat sheet.

Samtidig siger du ja til, at modtage e-mails fra mig. Hvis du bliver træt af at høre fra mig, kan du altid melde dig ud af klubben igen.



11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

 

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 thoughts on “Kontakt”