Mine juleønsker

Print Friendly, PDF & Email

Listen her kommer sig mest af at min mor udbad sig en ønskeliste fra mig. Min far er gået helt i julegavehadermode og nægter at udveksle julegaver i år, så han får lov at blive fri 😉
Men min mor ville gerne have at vide, hvad jeg ønsker mig. Og så måtte jeg jo i tænkeboks, for jeg mangler ikke som sådan noget, vi har det fint økonomisk, så vi køber det vi har brug for.

Men der er da ting, jeg gerne vil have og som jeg så kan skrive på og vente med selv, at købe til efter jul 😉

I år er det mest porcelæn. Jeg har forelsket mig i Green Gate og har sat mig for, at sammensætte et stel til 12 personer af deres forskellige serier. Så mere Green Gate porcelæn på ønskesedlen i år. Disse to serier har jeg skrevet på ønskesedlen her til jul. Jeg har to forskellige blå og en grå serie og så satser jeg på en grå mere, to forskellige raspberry og to grønne serier og så er der til 12 personer.

lattekop stephanie warm grey
Stephanie Warm Grey
skål audrey raspberry
Audrey raspberry

Derudover er der selvfølgelig et par kogebøger som simpelthen må tilføjes til samlingen.

den store amerikanske kogebog

Den Store Amerikanske Kogebog er meget mere end en kogebog. Forfatteren rejste rundt i hele USA og snakkede med husmødre og køkkenpersonale. Det er en rejsefortælling, som indeholder personlige historier fra livet. De menneskers liv, som har delt deres familieopskrifter med hele verden i denne bog.
Det er første gang den er oversat til dansk og det er ikke kun teskten der er oversat, opskrifterne er tilpasset danske mål og de ingredienser vi har til rådighed herhjemme. Det ændrer selvfølgelig på nogle af opskrifterne, da vi ikke kan lave dem helt originale, men det er stadig så tæt på, som man kommer.

Kogebok 61 licks

Gourmanden i mig kan jo slet ikke stå for en kogbog, som er kåret som verdens bedste. Slet ikke når kokken bag er dansker og jeg selvfølgelig har besøgt hans restaurant i Odense!

Og spilnørden har da selvfølgelig også ønsket sig et brætspil 😉
Takenoko

Takenoko er et virkelig sjovt spil, hvor man skal gro bambus, fodre en panda og udføre opgaver.
Det må jeg bare eje og så kan det fås i Bilka, hvilket gør det nemmere at købe. Mange af de spil jeg synes er gode, kan kun fås i specialforretninger eller på nettet.

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *