Oktober bringer en tom kalender

Print Friendly, PDF & Email

Ro og en tom kalender!

Det er ikke planlagt, men kalenderen for oktober er mere eller mindre tom. Det betyder, at jeg kan dykke fuldstændig ned i mine projekter her til bloggen. Jeg påbegynder arbejdet med, at lave et online kursus, som jeg håber du vil tage godt imod. Jeg glæder mig til, at afsløre mere, når jeg er nærmere færdiggørelsen.

Jeg plejer, at lave en liste over ting, men der er slet ikke noget, at lave en liste over. Det i sig selv er helt fantastisk. Intet ud over mig selv og mine passioner lægger beslag på min tid. Mon ikke jeg finder et haloween arrangement eller to, jeg ikke kan blive hjemme fra, men det skal være spontant og uplanlagt.

Forstå mig ret jeg elsker familietid, fester og samvær med gode venner samt, at komme ud og opleve verden. Men indimellem elsker jeg også, at gemme mig i min hule. I september har der været fuld knald på og jeg har ikke været meget hjemme. I oktober tager jeg revanche, sætter tempoet helt ned og vender fokus indad.

Efteråret er altid en tid, hvor jeg dykker ind under tæppet og hygger. Der er en fantastisk ro ved stille faldende blade mod en skyfri aftenhimmel og ruskende regnvejr. Begge dele fylder mig med glæde.

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *