Oopsies som burgerboller – glutenfri, proteinrig og LowCarb

Print Friendly, PDF & Email

Vil du gerne have en burgerbolle som er glutenfri, helt uden kulhydrater og fyldt med gode mættende proteiner? Så prøv Oopsies som burgerboller. Oopsies er et LCHF brød baseret på æg, flødeost og loppefrøskaller. Oopsies er lækre og mættende og fungerer rigtigt godt som burgerboller.

Oopsies som burgerboller

Oopsies som burgerboller

Oopsies er supernemme og hurtige at lave, da de ikke er lavet med gær og derfor ikke skal hæve. Det er en vigtig kvalitet i en travl hverdag, hvor tid efterhånden er det mest dyrebare du har.

Oopsies som burgerboller

Proteinrige burgerboller som er naturligt glutenfrie og helt uden kulhydrater.

Ret Hovedret
Køkken Amerikansk
Keyword Brød, Burger, Lowcarb
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 8 stk

Ingredienser

  • 5 stk æg
  • 175 g flødeost
  • 25 g loppefrøskaller
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk bagepulver

Sådan gør du

  1. Del æggene i hvider og blommer. Pisk hviderne stive og stil dem til side. 

  2. Pisk resten sammen i en skål og vend de stive æggehvider i. 

  3. Fordel dejen på 8 runde klatter på en bageplade med bagepapir. Drys med sesam eller f.eks chilipulver efter ønske. 

  4. Bag dem i en forvarmet ovn ved 150 °C i 25 minutter. 

Hvis du er til nogle mere brødagtige burgerboller kan du kigge her. Her i huset har vi en forkærlighed for, at bruge de store portobellosvampe som burgerboller, så er det også helt uden kulhydrater. Du kan læse med her om hvordan jeg laver burgere med Portobellesvampe.

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *