Opdatering efter næsten 8 uger med glutenholdig kost

Print Friendly, PDF & Email

Kort tid efter sidste opdatering blev jeg sygemeldt, jeg kunne simpelthen ikke passe et arbejde. Jeg var træt, svimmel og gik rundt i en osteklokke, havde feber, ledsmerter og hovedpine dagligt og kunne i en periode ikke andet end, at sidde på sofaen. Hvis jeg havde gæster et par timer, var jeg fysisk syg i flere dage. Selvom jeg ikke rigtigt brugte noget energi, var jeg ikke i stand til, at koncentrere mig, jeg stirrede bare tomt på fjernsynet uden at se det. Jeg forstod ikke altid hvad folk sagde, jeg hørt ordene, men min hjerne kunne ikke opfatte det.

Jeg forgifter mig selv. Min stakkels krop var jo lige blevet giftfri, så den håndterer det ikke særligt godt. Jeg havde en masse ophobet væske i kroppen og det bandt en masse affaldsstoffer, som skabte mange problemer. Mit humør var mildest talt omskifteligt, dog domineret af frustration og irritation.

Det er blevet meget bedre. jeg fik noget afførende, fordi min mavefunktion var uregelmæssig. Jeg havde perioder på 3-4 dage uden afføring, afløst af enten et døgn med 5-6 toiletbesøg eller 5 timers ekstrem diarré, så nogle dage med daglig gennemgang og så kørte cyklussen ellers igen. Lægen mente, at det var en god idé at bruge Magnesia DAK, for at stabilisere det. Det er ikke godt med så mange dage imellem. Der har været en uventet bivirkning, nemlig, at alt det ophobede væske blev trukket ud af kroppen og med det alle affaldsstofferne.

Tågen er lettet, jeg kan være til stede igen! Jeg har energi til andet end at sidde på sofaen, det føles stort. Jeg tror, jeg kan fungere helt normalt igen. Det kan jeg altså ikke, så jeg har tendens til at overanstrenge mig. Men det er blevet langt nemmere, at være både mig og min stakkels kæreste, som har lagt ryg til masser af negativitet og irritation fra min side.

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *