Så er jeg igang med en komplet udredning for cøliaki.

Print Friendly, PDF & Email

Som i kan læse om i dette indlæg så har jeg overvejet en provokation og nye blodprøver, for at se om det er cøliaki jeg har.

I samråd med min nye læge her i Aalborg, har vi nu sat gang i det, så jeg kommer til at leve glutenholdigt den næste måned – mindst. Både min søster og kæreste foreslog en langsom genindførsel af gluten, men jeg bliver jo syg af det uanset, så jeg tror det er hip som hap om det starter med lidt og så bliver til mere eller om jeg bare går helt over til “normal” kost med det samme.

Hvad det kommer til, at betyde for bloggen i den periode er jeg lidt usikker på. Jeg vil jo ikke lave glutenfri aftensmad, men jeg kan jo stadig eksperimentere med glutenfri bagning, og smage på det selvom jeg skal spise almindeligt brød. Men det kan godt være at der kommer lidt færre indlæg i den næste tid, jeg kommer nok også til at have mindre energi at gøre med 😉

Da min søster spurgte, hvad jeg havde savnet, som jeg så skulle nyde kunne jeg faktisk ikke svare på det. Jeg har fået så godt greb om det glutenfrie, at jeg bare laver det jeg har lyst til glutenfrit. Men hun fik så lige sat hovedet på sømmet ved, at sige: “Du skal have frisk pasta og en stor mørk øl”. Det er svært, når andre kender ens ønsker bedre, end man selv gør 😛

Kan I læse mellem linjerne, at jeg ikke har lyst til at spise almindeligt brød? Eller spise gluten overhovedet?
Jeg har selvfølgelig ikke lyst til at blive syg, men har selv valgt det for at få et klart svar. Hvis det er cøliaki, får jeg jo også mulighed for, at få tilskud, hvilket ikke vil være dårligt. Hvis det ikke er, så er det helt sikkert sensitivitet og så skal jeg jo læse op på den viden, som findes om det på nuværende tidspunkt.

Jeg ønsker, at kunne hjælpe og vejlede folk i samme situation, som mig selv bedst muligt. Det gør jeg bedst ved, at vide så meget som muligt, om min tilstand.

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *