Så blev det tid til sommerferie :D

Print Friendly, PDF & Email

I morgen kl 6.30 stikker jeg af til det svenske og jeg glæder mig 😀 Bare mig og kæresten på eventyr i Sverige 😀

Vi skal køre rundt og starter i Göteborg , vi sejler fra Frederikshavn tidligt, så vi kan få en hel dag til at udforske Göteborg. Vi har teltet med og tager en overnatning i nærheden af Göteborg. Derefter går turen til Stockholm , hvor vi bliver i 4-5 dage og så er det sydpå igen. Turen hjem går over København og Odense, hvor vi skal til barnedåb hos min bedste veninde og tidligere roommate.

I al den tid vil jeg også holde ferie fra bloggen. Så fra i dag og frem til d. 15 vil jeg ikke være tilstede hverken her eller på facebook. Jeg vil opdatere på instagram med mine eventyr og svare på mails, hvis der er spørgsmål.

Hav en fantastisk uge 😀

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *