September – står i selvforkælelsens tegn

Print Friendly, PDF & Email

September bringer de bedste oplevelser med sig. Jeg skal fejre mennesker, som betyder alt for mig og det glæder jeg mig så meget til. Jeg har også givet mig selv den største gave nogensinde, og jeg håber at jeg får alt dét ud af den jeg drømmer om. Og så har jeg lokket kæresten med på endnu en rejse, jeg elsker at komme ud og opleve nye steder.

  • Min fars 60 års fødselsdag
  • Min dejlige venindes bryllup
  • Venus Work Camp
  • Rejse til Sommerset og Cornwall i England

Min fars 60 års fødselsdag

Min kære far har haft mange kvaler med den fødselsdagsfest. Han ville gerne gøre noget andet end da han blev 50, men stadig holde det i samme ånd. Han lejede et stort telt på campingpladsen ved Flynder sø nær Skive og der var helstegt pattegris med masser af lækkert tilbehør. Efter mange overvejelser og tanker, endte han med at leje samme telt igen. Så vi skal smovse i lækker mad i naturskønne omgivelser.

Min venindes bryllup

Da hun ringede og spurgte om mine planer den dag, måtte jeg fortælle hende, at det var den weekend jeg skulle til årets eneste middelaldermarked som aktør. Hun lød så skuffet. Det var hun kun indtil hun fortalte mig, at det var den dato, de havde valgt til deres bryllup. Bryllup trumfer middelalderen til hver en tid! Markeder kommer igen hvert år, hun skal kun giftes én gang.

Venus Work Camp

Det er min gave til mig selv. 4 dage på Ruths Hotel i Skagen med en flok kvindelige iværksættere, en business coach, og ro til at networke og arbejde på egne projekter. Jeg regner med, at komme hjem med nyt drive, jeg har virkelig ikke haft overskuddet til at lægge det arbejde i Teklas Køkken, som jeg gerne vil. Heldigvis ser min arbejdsplan ved Dantaxi ud, som jeg gerne vil fra oktober og frem. Og allerede det har givet ro og fornyet energi. Men de her dage med fuldt fokus og fri adgang til spaområdet, giver mig muligheden for, at få de haltende projekter tilbage på sporet. Jeg glæder mig rigtigt meget til at deltage i Venus Work Camp.

Rejse til Sommerset i England

Faktisk kom idéen fordi jeg har fulgt et lille museum i Cornwall på facebook et stykke tid. Museum of Witchcraft and Magic er et museum for den gamle okkulte tradition i det sydengelske og det emmer af magi. Jeg vil så gerne besøge det sted og kæresten elsker England, så vi besluttede os til en efterårsrejse til England. Vi skal også besøge Bath og Glastonbury, men resten står hen i det uvisse endnu. Vi skal afsted i 6 dage, lejer en bil og finder nogle hyggelige bed & breakfasts.

Hvad byder September på for dig?

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *