Status efter 3 uger med glutenholdig kost

Print Friendly, PDF & Email

Jeg har haft de forventede problemer med maven; Ekstrem oppustethed, som jeg kalder min glutenbaby, veklsen mellem forstoppelse og diarré, smerter, kvalme og halsbrand. Det var meget slemt i starten, men er sådan nogenlunde stilnet af, på nær kvalmen.

Derudover er jeg pt i mangel af vitamin D og B og mineraler, som jern og magnesium. Jeg gik ellers direkte ned på apoteket og købte en ordentlig bunke kosttilskud og en mælkesyrebakteriekur.

Jeg er bleg, har konstant en lille smule feber og i går frygtede jeg, at jeg ville besvime, fordi jeg ikke havde spist i 3 timer. Ja jeg er konstant sulten og spiser enorme mængder mad, som jeg ikke får noget ud af.

Jeg sover alt for mange timer i døgnet, men det hjælper ikke rigtigt noget, jeg er lige så træt, når jeg vågner. En træthed, som er svær at beskrive, det er et totalt fravær af energi, som sløver sanserne. Det koster på den sociale konto, jeg har simpelthen ikke energien til, at deltage i noget som helst socialt.

Jeg er heldigvis velsignet med verdens bedste kæreste, som laver mad og ordner alt andet. Det eneste jeg kan, når jeg kommer hjem fra arbejde er at crashe på sofaen og forsøge at se fjernsyn. Det er ikke altid et vellykket forsøg 😉

21 dage overstået og 25+ dage endnu, hvorfor var det, jeg gjorde det her igen?

11169885_10205816848273188_6243836882272345809_n

Hvis du føler at andre også skal have glæde af min blog, kan du dele den med dine venner lige her.
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *