Udskriv (Kun opskrift)

Glutenfri fuldkornsbasismel til grovere brød

Bag lækkert groft brød med masser af fuldkorn med en Glutenfri fuldkornsbasismel 

Keyword Glutenfri fuldkornsbasismel, glutenfri melblanding, glutenfri melmix

Ingredienser

  • 550 g glutenfri fulkornsmel ris/majs/havre/hirse/soghum eller teff
  • 200 g boghvedemel eller kikærtemel
  • 200 g stivelse Kartoffelmel/majsstivelse/risstivelse eller tapiokastivelse
  • 200 g majsmel eller hirsemel
  • 350 g fint rismel eller kikærtemel

Sådan gør du

  1. Vej alle ingredienserne af i en stor skål og vend det rundt med en grydeske til det er helt blandet og der ikke længere kan ses lyse eller mørke områder.

  2. Sigt melet over i en anden skål, så der ikke er klumper og vend det igennem med grydeskeen endnu engang. 

  3. Kom melet i en lufttæt beholder og du er klar til at bage.